We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 304.3 (+0 SEK) on 17-Nov-2019 17:29

Select region


Global Site


Working woman in lab

 Funderar du på vad du ska göra under och efter studierna? Det här är din möjlighet att utforska dina alternativ 

Vi har ett stort utbud av spännande möjligheter i diverse funktioner som är tillgängliga för studerande och nyutexaminerade. Du kan slutföra ditt examensarbete, ansluta dig till vårt program GO! för utexaminerade eller delta i en livsinspirerande praktik på Essity. 

Kickstarta din karriär! Du kan hitta möjligheter i över 60 länder där Essity har sin verksamhet. Bli en del av ett drivet team, demonstrera dina kunskaper och få värdefull erfarenhet genom våra program inriktade till studerande, inklusive våra attraktiva praktikplatser. Vi uppmanar alla studenter att engagera sig, prova nya saker, ta ansvar och ge och ta emot feedback.  

Utöver dessa saker, utmanar vi dig att tänka nytt! Vi vill att du ska bli en mästare på hygien och innovation. Dina idéer, input och energi kommer att bidra till att forma framtiden för hygien globalt. Vi vill att du ska bli en mästare på hygien och innovation. Dina idéer, input och energi kommer att bidra till att forma framtiden för hygien globalt. 

_M4A7781.jpg

Praktikplatser

Studerar du fortfarande och överväger ditt nästa steg efter universitetet?

_M4A0501.jpg

Karriärberättelser