Incontinence Products Health Care
Inom Incontinence Products Health Care, med det globalt ledande varumärket TENA, erbjuder Essity ett brett sortiment av inkontinensprodukter som även inkluderar hudvårdsprodukter, våtservetter, tvätthandskar och digitala lösningar med sensorteknik med försäljning inom vårdsektorn.

Med varumärket TENA är Essity global marknadsledare inom Incontinence Products Health Care. Essity är även marknadsledare i Europa och Latinamerika. Essity är den tredje största aktören i Nordamerika och den fjärde största i Asien.

Medical Solutions
Inom kategorin Medical Solutions erbjuder Essity produkter och tjänster inom sårvård, kompressionsbehandling och ortopedi. Essity är världens fjärde största aktör och marknadsledare i Europa inom Medical Solutions för de kategorier bolaget är verksam i.

Sårvård
Inom akut sårvård erbjuds plåster och förband för lättare sår främst under varumärket Leukoplast. Inom avancerad sårvård erbjuds förband och digitala tjänster för svårare sår som kroniska sår, operationssår och liggsår, under varumärken som Cutimed och Sorbact. Essity är den femte största globala aktören inom sårvård, en ledande aktör i Europa och den andra största aktören globalt inom akut sårvård

Kompressionsbehandling
Inom kompressionsbehandling erbjuds kompressionsplagg som strumpor och ärmar som kan användas för medicinska och kroniska besvär, vid träning eller längre resor för att avlägsna svullnad som är orsakad av vätskeansamling i kroppen. Med det globala ledande varumärket JOBST är Essity den globalt största aktören inom kompressionsbehandling, med nummer ett position i Nordamerika och nummer två i Europa

Ortopedi
Inom ortopedi erbjuds lösningar för skador i skelett, muskler och leder som gips, skenor, sporttejp, benskydd och knäskydd. Essity säljer ortopediska produkter under varumärkena Delta-Cast och Actimove och är den tredje största aktören i världen.