We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 267.7 (-0.1 SEK) on 26-Mar-2019 09:34

Select region


Global Site


Mother_and_two_boys_with_kite_on_beach_1.tif

Steg för steg mot en hållbar framtid

AR18-Covershot-Compilation-SWE-2880x1300.jpg

Års- och hållbarhetsredovisning 2018

Års- och hållbarhetsredovisning 2018 beskriver bolagets övergripande mål och strategier samt årets resultat.

DJSI-2880x1300.jpg

Dow Jones Sustainability Index (DJSI)

Essity har kvalificerat sig för inkludering i både Dow Jones Sustainability World Index och Dow Jones Sustainability Europa Index, och har också blivit utnämnda till branschledande inom hushållssektorn.

SIB Cover SE.PNG

Vårt hållbarhetsarbete i korthet

Vi publicerade nyligen vår första integrerade års- och hållbarhetsredovisning, som speglar hur djupt inbäddat hållbarhet är i vår verksamhet. Som en påbyggnad på detta har vi nu släppt publikationen "Hållbarhet i korthet", som ger en komplett översikt över hållbarheten på Essity.

Essity-SDG-approach.jpg

Vår syn på FN:s mål för hållbar utveckling

På Essity anser vi att arbetet med att uppfylla FN:s mål för hållbar utveckling kommer att bidra till en bättre värld samtidigt som de skapar goda affärsmöjligheter för företag runt om i världen.

Läs mer
Health-HygieneReport-Cover-2880x1300.jpg

Hygien- och hälsorapporten 2018–2019

Essity har tillsammans med Samarbetsrådet för vattenförsörjning och sanitet (WSSCC), lanserat en gemensam forskningsrapport om hygienpraxis över hela världen, Hygiene and Health Report 2018-2019. Initiativet togs av Essity 2008 för att öka medvetenheten om sambandet mellan hygien, hälsa och välbefinnande.

Läs mer
Essity_icon_Reward_RGB_2_Colour.jpg

Utmärkelser och betyg för hållbarhet

Extern övervakning av Essitys hållbarhetsarbete ökar oavbrutet. Fondförvaltarnas och investerarnas val av företag med stark hållbarhetsprestanda baseras ofta på externa index och betyg.