We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 281.1 (-7.7 SEK) on 15-Sep-2019 17:29

Select region


Global Site


Mother_and_two_boys_with_kite_on_beach_1.tif

Steg för steg mot en hållbar framtid

Års- och hållbarhetsredovisning 2018 – Essity

Dow Jones Sustainability Index (DJSI)

Essity har kvalificerat sig till både Dow Jones Sustainability World Index och Dow Jones Sustainability Europe Index och utnämnts till branschledare inom sektorn för hushållsprodukter.

Essity-SDG-approach.jpg

Vår syn på FN:s mål för hållbar utveckling

På Essity anser vi att arbetet med att uppfylla FN:s mål för hållbar utveckling kommer att bidra till en bättre värld samtidigt som de skapar goda affärsmöjligheter för företag runt om i världen.

Health-HygieneReport-Cover-2880x1300.jpg

Hygien- och hälsorapporten 2018–2019

Essity har tillsammans med Samarbetsrådet för vattenförsörjning och sanitet (WSSCC), lanserat en gemensam forskningsrapport om hygienpraxis över hela världen, Hygiene and Health Report 2018-2019. Initiativet togs av Essity 2008 för att öka medvetenheten om sambandet mellan hygien, hälsa och välbefinnande.

Essity_icon_Reward_RGB_2_Colour.jpg

Utmärkelser och betyg för hållbarhet

Extern övervakning av Essitys hållbarhetsarbete ökar oavbrutet. Fondförvaltarnas och investerarnas val av företag med stark hållbarhetsprestanda baseras ofta på externa index och betyg.