We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 223.8 (-2.1 SEK) on 22-Jan-2019 17:29

Select region


Global Site


Bättre hälsa och hygien börjar med oss.

Att jobba på Essity är inte bara en karriär; det är en chans att direkt göra världen till en plats som är hälsosammare, mer hygienisk och säkrare. Med storsäljande innovationer och hållbara lösningar strävar Essity efter att nå fler människor varje år med de nödvändiga och väsentliga lösningarna för välbefinnande. På Essity anser vi att varje karriär är lika unik som individen och vi ger våra medarbetare medinflytande så att de kan nå sin fulla potential i en vinnande kultur motiverade av ett starkt ändamål.
 
Ta styret 
Vi vill att din karriär ligger i dina händer, så att du kan förverkliga potential som du aldrig trodde var möjligt. Men oroa dig inte, vi kommer att vara där med dig. Tillsammans hjälper vi dig att finjustera din utvecklingsplan för att hitta den rätta blandningen mellan våra affärsbehov och dina personliga önskemål. 
 
Ha en sund balans
På Essity är allt vi gör centrerat kring omsorg. Därför bryr vi oss om dig inte bara som anställd, utan också som person. Vi strävar efter att ha en lycklig och sund miljö som ger dig möjlighet att vara harmonisk. 

Njut av möjligheter överallt 
Upptäck alla de möjligheter dit din karriär kan ta dig med Essity. Med kontor i över 60 länder kan du arbeta med allt från teknik och marknadsföring till FoU och försäljning runt om i världen. 

Samarbeta för att vinna 
Såväl vår kultur som vår gemenskap är viktiga för oss. Vår kultur bygger på våra övertygelser och är endast så stark som våra människor är. Vi arbetar tillsammans för att säkra vår insats att förbättra liv varje dag. Vi vill att alla ska känna att de tillhör och bidrar till vår övergripande vision. 
 
Gör en insats 
Alla vill vi känna att vi gör skillnad. Genom att låta dig styra din karriär — tillsammans med konstruktiv feedback — är det vårt mål att hålla dig inspirerad och engagerad. Vi anser att detta är viktigt för att förbli motiverad och bidra till Essitys övergripande prioriteringar, och att vara en teamspelare. Det finns ingen framgång utan dig
Girls with feminine care packages

Få insikt i arbetslivet på Essity med vår blogg Life at Essity

Kommer snart!

Life at Essity
Boy washing hands

Att göra en insats för samhället

Hygiene Matters