Att jobba på Essity är inte bara en karriär, det är en chans att få göra världen till en mer hälsosam, hygienisk och säkrare plats. Varje år strävar Essity efter att nå ut till fler människor med  lösningar för välbefinnande genom kraftfulla innovationer kopplade till hållbara lösningar. På Essity anser vi att varje karriär är unik. Vi låter våra medarbetare ta ansvar och ha inflytande så att de kan nå sin fulla potential i en kultur som motiveras av en verksamhet med ett tydligt högre syfte.

Driva sin egen utveckling

Vi vill att du tar ansvar för din egen utveckling så att du kan nå din fulla potential. Men oroa dig inte. Du har stöd av din chef. Tillsammans med din chef tar du fram en utvecklingsplan som har en bra balans mellan våra affärsbehov och dina personliga mål. 

Skapa en sund balans

På Essity handlar allt vi gör om att vi bryr oss. Därför bryr vi oss om dig både som medarbetare och som person. Vi strävar efter att erbjuda en positiv och hälsosam miljö där du kan vara dig själv.  

Ta del av många möjligheter  

Upptäck alla karriärmöjligheter på Essity. Med kontor i över 60 länder kan du arbeta med allt från teknik och marknadsföring till FoU och försäljning runt om i världen. 

Samarbeta för att vinna 

Såväl vår kultur som vår gemenskap är viktigt för oss. Vår kultur bygger på våra övertygelser och att vi tillsammans levererar på dem. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa att vi förbättrar liv – varje dag Vi vill att alla ska känna tillhörighet och bidra till vår övergripande vision. 

Var med och påverka 

Alla vill vi känna att vi gör skillnad. Vårt mål är att du som medarbetare känner dig inspirerad och engagerad. Genom stöd och konstruktiv feedback vill vi ge dig rätt förutsättningar att kunna ta ansvar för och driva din egen utveckling framåt. Vi tror att detta är viktigt för att fortsätta vara en motiverad lagspelare och kunna bidra till Essitys övergripande mål. Vår framgång hänger på dig!