We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 223.8 (-2.1 SEK) on 22-Jan-2019 17:29

Select region


Global Site


Asian woman in laboratory

På Essity har vi som ambition att öka hälso- och hygienstandarden över hela världen. För att göra detta är vi beroende av motiverade, kompetenta och högpresterande medarbetare.

Vi vill vara den arbetsgivare som du önskar att välja, och vi utmanar dig att ha den personliga drivkraften och dristigheten som krävs för att vara innovativ och modig. Essity uppmuntrar alla att tänka utanför boxen, vilket skapar en rolig, innovativ och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kärnvärden är en avgörande del av vår kultur. Vi strävar efter att hålla våra medarbetare engagerade och motiverade genom att ge dem ansvar, förvänta oss ansvarstagande och genom att stärka våra anställdas inflytande. Vi stöder dig på din resa genom att ge och ta emot kontinuerlig feedback. 

Från de miljontals människor som använder våra produkter till de miljontals vi utbildar – ombesörjt av våra medarbetare över hela världen – är det vår mission att ge mer värde för alla, varje dag.

Tillsammans arbetar våra team för att främja hälsa och människors välbefinnande runt om i världen. Enkelt uttryckt: Vi vill det bästa för alla, överallt. Vi letar efter människor som vill delta i vår resa och som förkroppsligar våra värderingar, dvs. inte är rädda för att utmana, förnya, experimentera och som trivs i ett högt tempo. Vi söker dig. 
 
Vi vill att du ska trivas och kunna vara dig själv varje dag du är här. Det är därför vi skapar de bästa arbetsplatserna, så att du kan gå din egen väg som en driven teamspelare. Vi strävar efter att hålla dig engagerad och motiverad genom att ge dig ansvar. Vi förväntar oss således ansvarstagande och genom att stärka medinflytandet hjälper vi dig på din karriärsresa. 
young women in the street

Håll dig uppdaterad med Essitys karriärnyheter

Låt dig inspireras av de innovationer, aktiviteter och människor som motiverar och utmanar oss varje dag

Karriärberättelser
Anna Sävinger Åslund

 ”Vi är stolta över vår företagskultur. Vårt hjärta slår både för människor och natur, vilket är källan till vår starka drivkraft för innovationer och vår ambitiösa hållbarhetsagenda”  

Anna Sävinger Åslund, SVP HR  

Läs mer