Vår affärsidé

Vi utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar som skapar värde och bättre upplevelser inom hygien och hälsa i privata och offentliga miljöer. 

Essity gör detta genom att stödja effektiva rutiner för hygien samt förebygga, behandla och övervaka olika hälsotillstånd.

Vår vision

Essity’s vision är att vara den självklara globala ledaren inom hygien och hälsa.

I allt vi gör, har vi konsumenters, patienters, vårdgivare och kunders behov i fokus. Vi har ett tydligt engagemang för social och miljömässig hållbarhet och utmanar ständigt oss själva att utvecklas.   

Vi söker dig som vill vara med på vår resa och som lever våra värderingar, dvs. inte är rädd för att utmana, förnya, experimentera och trivs i ett högt tempo. Vi söker dig. Vi vill att du ska trivas och kunna vara dig själv varje dag du är här. Det är därför vi strävar efter att skapa de bästa arbetsplatserna, så att du kan gå din egen väg som en driven lagspelare. Vi tror på att medarbetare som får ta ansvar och ha inflytande känner sig mer engagerade och motiverade att göra ett bra jobb och att bygga en långsiktig karriär.