We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 267.5 (+1.8 SEK) on 02-Dec-2020 13:14

Select region


Global Site


Vill du kickstarta en meningsfull karriär?

Essity GO! Program 

Ta chansen att bli en del av ett företag som bryter barriärer för att öka välbefinnande! Essity GO! Program erbjuder dig ett riktigt jobb där du får ta ansvar och utvecklas från dag ett. Samtidigt får du upptäcka flera olika delar av företaget genom rotation, projekthantering, utbildningsmoduler och nätverkande med kollegor över hela världen. 

Under det 24 månader långa programmet tar du fram en individuell utvecklingsplan tillsammans med din närmsta chef. Vi hjälper dig att skapa en meningsfull karriär utifrån dina ambitioner och våra verksamhetsbehov. 

Kommer i början av 2020! 

Är du redo för vårt nya och uppdaterade GO! Program? Rekryteringen börjar i Europa och Latinamerika under april/maj 2020 och i USA senare under 2020. Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan via vår webbplats från och med februari. 

Ansök här

Var vill du göra skillnad?

Försäljning

Bli del av vår dynamiska säljavdelning och lär dig mer om hur våra lösningar  kan anpassas efter kundens behov. 

Marknadsföring

I en marknadsföringsroll på Essity får du lära dig vad vårt varumärke står för och på vilka sätt vi förmedlar detta till kunderna på bästa sätt. 

Human Resources

Som en del av HR-avdelningen bidrar du till att utveckla både medarbetare och den organisatoriska strukturen och skapa en positiv och motiverande arbetsmiljö så att Essity blir en attraktiv arbetsplats. 

Tillverkning och teknik

Lär dig mer om de tillverkningsprocesser, verktyg och system som krävs för att upprätthålla vårt arbete och leverera produkterna som underlättar våra kunders liv. 

IT och dataanalys

Som del av IT-avdelningen måste du vara teknikintresserad och duktig på att hitta lösningar till akuta verksamhetsproblem.

Finans

Börja på vår finansavdelning och ha ett nära samarbete med sälj- och produktionsteamen och se hur olika beslut påverkar vår ekonomi. 

Forskning och utveckling

På avdelningen för forskning och utveckling bidrar du till att omvandla bra idéer till användbara lösningar för våra kunder.

Inköp och logistik

Arbeta på vår avdelning för inköp och logistik – skapa värde för vår verksamhet, spela en betydande roll i tillverkningsprocessen och använd den senaste tekniken för att främja företagets effektivitet. 

Lär känna några av våra nyutexaminerade. 

Carys – GO! Nyutexaminerad inom sälj

Genom att delta i GO! Program har jag fått inblick i vad som verkligen gör skillnad, både för verksamheten och våra miljontals kunder

Stephane – GO! Nyutexaminerad inom inköp och logistik

Det bästa med GO! Graduate är att man får ta del av flera projekt, både inom och utanför inköp och logistik. Jag har fått en mycket bättre överblick över företaget

Astrid – GO! Nyutexaminerad inom IT och dataanalys

Det jag gillar med Essity är verksamhetens moderna och banbrytande tankesätt. som jag har lyckat tillämpa som GO! deltagare Nyutexaminerad inom hållbarhet och digitalisering.

Téo – GO! Nyutexaminerad inom forskning & utveckling

Tack vare GO! har jag fått möjlighet att följa processen hela vägen från idé till färdig produkt vilket är det fantastiska med Essity.

Adeline – GO! Nyutexaminerad inom marknadsföring

Det finns en unik känsla av gemenskap inom företaget. Människor utvecklas tillsammans och stöttar varandra

Giacomo – GO! Nyutexaminerad inom tillverkning och teknik

Man känner sig välkommen på Essity och uppmuntras ständigt att testa nya utmaningar