Beläget mitt i Stockholm är Fotografiska ett internationellt erkänt fotografimuseum och en mötesplats. Det finns 2 500 kvadratmeter utställningsyta och det lockar imponerande mer än 500 000 besökare årligen. Deras uppdrag: att vara en inkluderande plats, både på plats och på nätet, där människor från alla bakgrunder känner sig välkomna och kan delta i en öppen dialog.

Genom museets långvariga tema ”Fotografiska for Life”, kombinerar vi konstnärligt och tankeväckande berättande med insikter från vårt initiativ ”Hygiene Matters”. Detta ger en stark plattform för förändring, med utställningen som uppmuntrar besökare att se bilder som ett sätt att skingra hygientabun och stärka människor att främja långtgående förbättringar.

Vår första utställning hade premiär den 8 november 2017, med den svenska fotografen Ida Borgs ”Hygiene – A Circle of Life”. Under 2018 tog vårt samarbete oss till USA och Storbritannien med två nya utställningar. Vi hoppas att du kommer att följa oss för att utforska media och Hygiene Matters.

Lär dig mer på Fotografiska for Lifes webbplats, och se till att ansluta till oss via Facebook, Instagram, och Twitter för mer information relaterad till hygien.