För en tid sedan lanserade Essity kampanjen ”Antimicrobial Stewardship in Wound Care” på European Wound Management Association-konferensen (EWMA) i Göteborg. EWMA-konferensen erbjuder vetenskapliga presentationer på hög nivå, nätverkstillfällen och utmärkta möjligheter att utbyta kunskap och expertis med internationella kollegor för våra nyckelkunder. Över 3 782 deltagare från 82 länder deltog och Essity var både stolt att ha en monter och att vara värd för två symposium som lockade över 300 deltagare.

Nästan 60 kollegor från 14 olika länder deltog som personal i Essitys monter. ”Vi var väldigt stolta över att presentera Essity för första gången på EWMA-konferensen”, säger Theresa Schaepers som är Essitys projektkoordinator för EWMA 2019. ”I Essity-montern skissade vi fram en unik terapeutisk strategi och hur det hjälper att förebygga och hantera infektioner och vi introducerade dem även i vårt nya kampanjkoncept, #Wound_Warriors”, säger Sihame Bahri, AWC Marketing Communication Manager.

Genom att använda inlägg på sociala medier skapades en fotomosaik, där hundratals enskilda personer användes för att skapa en enda bild. Deltagarna uppmuntrades att vara med i denna interaktiva upplevelse för att öka medvetenheten om antibakteriell behandling och att samtidigt stödja kampanjen #WoundWarriors. 

Engagera dig! 

Essity främjar och utbildar om vikten av effektiv handhygien och korrekt sårskötsel och arbetar aktivt för att påverka politiken för att få bättre hygien- och sanitetslösningar på offentliga platser över hela världen. Kampanjer på sociala medier om dessa ämnen genomförs kontinuerligt under hela året, så håll ett öga på Essity Facebook [länk], Twitter[länk] och LinkedIn [länk] och dela innehållet med dina nätverk!

 

*1 Tackling drug-resistant infections globally: Final Report and Recommendations – The Review on Antimicrobial Resistance chaired By Jim O'Neill, maj 2016