We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 290.8 (-9.9 SEK) on 29-Mar-2020 18:04

Select region


Global Site


Vid frågor, skicka ett e-postmeddelande till ventures@essity.com – vid förfrågningar om samarbete går det bra att höra av sig till oss via vårt inlämningsformulär.

Marie-Laure Mahé

Ledare för Essity Ventures programinitiativ. Marie-Laure har bred erfarenhet från olika företag inom den s.k. FMCG-branschen (konsumentvaror med snabb omsättning) och bidrar med sin expertis inom konsumentförståelse, innovation och marknadsintroduktion.

Daniela Kehrer

Strategiansvarig på Essity Ventures. Daniela har arbetat i över 15 år med strategi- och finansfrågor inom flera branscher och har omfattande erfarenhet från områden som kombinerar strategisk planering och ekonomiska resultat, som affärsmodeller, introduktion på nya marknader och M&A (fusioner och förvärv).

Sophie Pellas

Samordnare för Essity Ventures program. Sophie, som tidigare arbetade för SoftBank Robotics Europe, har specialkunskap inom teknisk innovation och ledning – i synnerhet datakunskap, kognitiva applikationer och avancerad analys.

David Wiegert

David är ansvarig för den del som hanterar marknadsintroduktion och D2C (Direct to Consumer) inom Essity Ventures programmet. Han har flera års erfarenhet av e-handel från s.k. FMCG-företag och fokuserar nu på Essitys produkter inom segmentet konsumentvaror.

Helga Gebhardt

Helga är direktör för digital marknadsföring inom Essity Ventures och ansvarig för den del som hanterar data och digital marknadsföring. Hon har över 12 års erfarenhet inom affärsutveckling, marknadsföring, kommunikation, förändringsledning och omvandling inom konsumentelektronik, konsumentvaror och livsstils- och spelbranscherna.

Darko Matijevic

Darko är ansvarig för det nya solutionsområdet inom Consumer Tissue och är intresserad av innovation, agility och utmaningar. Gör ett försök!

Pilar Diaz Gonzalez

Chef för innovation, marknadsföring och kommissioner inom feminine care. Stolt över att arbeta med människor som vågar bryta tabunerna kring kvinnlig intim hälsa och hygien och stödja kvinnor genom upp- och nedgångarna i varje steg i deras liv.

Gina Fonter

Del av Group Strategy & CI. Tidigare erfarenhet som managementkonsult inom energi- och skogssektorerna. Gina har specialistkunskap inom konkurrensanalys och kommersiell due diligence.

Alexandra-2880x1300.jpg

Alexandra Herger

Europeiska kundlogistikchef - Alexandra har mer än 17 års erfarenhet inom logistikområdet med stort fokus på kundcentricitet inom CG. Arbetar med innovationer och mervärdestjänster på nästa nivå inom logistik.