We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 278 (-2.1 SEK) on 11-Apr-2021 17:29

Select region


Global Site


Vi är stolta över att berätta om vårt samarbete med Fotografiska museet för att höja medvetenheten om och skapa en livlig dialog kring vikten av hygien och relaterade sociala problem.

HygieneACircleOfLife-Cover.jpg

Essity och Fotografiska lanserar utställningen "Hygiene – A Circle of Life"

Det här är den första av tre utställningar som kommer att visas under en treårsperiod. Ta reda på mer information om initiativet och lyssna påvad andra människor vet om hygienrelaterade insikter gällande mens och inkontinens.

Digital upplevelse

För dem som inte kan ta sig till museet har vi skapat en onlineupplevelse. Efter eget behag kan du ta del av fotografier, insikter och historier oavsett var du befinner dig. Vi har även inkluderat material från bakom kulisserna och insikter från vår återkommande undersökning om hygien och hälsa i områden som mens, inkontinens och hygien i hemmet. Klicka på ett språk:  

Engelska    Franska    Tyska    Svenska    Spanska

VoicesAboutHygiene-2880x1300.jpg

Röster om ”Hygiene – a Circle Of Life”

Lyssna på panelcitat från Norrsken Foundation, Gapminder, Water Supply and Sanitation Collaborative Council och Essity. Och träffa Edwina White som talar ut om sin personliga situation att ha levt med inkontinens under många år.

Paneldebatt om vikten av hygien

Få inspiration och lyssna på hela paneldebatten om hygien som en viktig skiljelinje för social, miljömässig och ekonomisk utveckling i hela världen och under livets alla olika stadier.

Fotografiska-logo.jpg

Mer om ”Fotografiska for Life”