We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 278 (-2.1 SEK) on 10-Apr-2021 17:29

Select region


Global Site


Essity Medical Solutions är på väg att lansera en ny kampanj som stöder antimikrobiell förvaltning, med start på European Wound Management Association (EWMA) i juni.

#Wound_Warriors

Den globala kampanjen #Wound_Warriors lanseras i augusti av teamen Essity Health och Medical Solutions Wound Care. I denna kampanj förklarar vi vår unika terapistrategi och hur den bidrar till att förebygga och hantera infektioner.

Vi strävar efter att rekrytera fler ”wound warriors” bland våra kunder, partners och intressenter för att lära sig mer om antimikrobiell resistens i sårvård och upptäcka att vi kan stödja dem i denna kamp.

Läs mer: Wound Warriors

Att förebygga är bättre än att bota

Att förebygga sårinfektioner handlar om den bästa kombinationen av åtgärder och lösningar för att minimera risken för infektion. Forskning om detta kombinerade tillvägagångssätt är viktigt för att främja kampen mot sårinfektioner. Därför befinner vi oss i en ständig dialog med vårdpersonal, forskare, anläggningschefer och viktiga opinionsledare. Vi strävar efter att främja klinisk praxis och vårdpraxis.

Två terapiområden hand i hand.

Vår portfölj av medicinska lösningar innehåller innovationer som är bäst i sin kategori och specifikt utformade för att säkerställa sömlös terapi för behandling av akuta och kroniska/svårläkta sår.

Nästa kapitel; att hantera antimikrobiell resistens!

Om inga åtgärder vidtas beräknas dödsfallen orsakade av resistenta bakterier att öka till 10 miljoner människor per år vid 2050. Som en leverantör av lösningar för handhygien och sårvård vill vi stödja kampen mot antimikrobiell resistens.

Cover-Karsten-Hemmrich-Interview.jpg

Experten berättar

Lyssna på när professor dr Karsten Hemmrich förklarar det faktum att mer än 34 miljoner människor lider av kroniska sår och vad som kan göras för att lösa detta problem.