We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 303.9 (+4.4 SEK) on 13-Nov-2019 17:29

Select region


Global Site


Funderar du på ditt nästa steg, var du ska börja din karriär och hur du ska göra det?

Oavsett om du är högskolestudent som söker sommarjobb, snart tar examen och funderar på dina möjligheter efter studierna eller en ung vuxen som vill starta din karriär. Vi har möjligheter för dig. Essity har praktikplatser på många av våra anläggningar runt om i världen inom en mängd olika yrkesområden (t.ex. försäljning, marknadsföring, teknik) för att stötta dig i dina studier och din karriär. 

Vi arbetar med skolor och universitet för att utveckla praktikplatser som är givande och inspirerande, och sammanfaller med skolans kalenderår. Med din energi, dina idéer och input kommer du att vara med och påverka det vi gör.  Du kommer att bli del av ett passionerat team som söker nya utmaningar, hjälper till att vägleda och stötta dig i din utveckling längs vägen.

Vi erbjuder dig en chans att prova på en internationell miljö i ett globalt företag, samtidigt som du arbetar med aktuella och relevanta projekt. Under din tid hos oss kommer du att få stöd av professionella, som brinner för sina arbeten. Det kommer att bli en utmanande resa som kommer att hjälpa dig att utveckla dina kunskaper och bygga grunden för en ljus framtid.

Hitta tillgängliga praktikplatser och håll dig uppdaterad om de senaste möjligheterna genom att prenumerera på jobbevakningar under avsnittet jobbmöjligheter. 

Internships

Söker du nästa steg i din karriär?