We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 226 (+0 SEK) on 21-Feb-2018 17:29

Select region


Global site


_M4A6075.jpg
 
Funderar du på ditt nästa steg, var du ska börja din karriär och hur du ska göra det? 
Vi förstår att du, precis som vi, vill påverka omvärlden och ha roligt samtidigt som du gör det. Oavsett om du är högskolestuderande som söker sommarjobb, snart tar examen och funderar på dina utsikter efter studierna eller en ung vuxen som vill starta din karriär. Vi har möjligheter för dig.  
Praktikplatser  
Vi erbjuder inspirerande praktikplatser inom olika yrkesområden (t.ex. försäljning, marknadsföring, tillverkning) för att stödja dina studier och din karriär. Vi arbetar med skolor och universitet för att utveckla praktikplatser som är givande och inspirerande, i enlighet med akademiska kalendrar. Vi erbjuder dig en chans att känna andan i en internationell miljö i ett globalt företag, medan du arbetar med verkliga och relevanta projekt. Under din tid hos oss kommer du att få stöd av professionella, som brinner för sina arbeten. Det kommer att bli en utmanande resa som kommer att hjälpa dig att utveckla dina kunskaper och bygga grunden för en ljus framtid. 
 
Sök efter lediga platser och prenumerera på jobbevakningar i sektionen för jobbmöjligheter.
Lärlingsplatser
Essity har över 250 lärlingar globalt. Vi har ett nära samarbete med skolorna i våra samhällen för att erbjuda högklassiga lärlingsplatser. Dessa program varierar dock beroende på var du befinner dig. För att ta reda på om lärlingsplatser finns tillgängliga i ditt land, besök vår webbplats för respektive land och kontakta våra kollegor via sidan Kontakta oss. 
 
Sök efter lediga platser och prenumerera på jobbevakningar i sektionen för jobbmöjligheter.