We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 267.7 (-0.1 SEK) on 26-Mar-2019 09:39

Select region


Global Site


PANEEMA Run 1

Under de gångna månaderna har Essitys medarbetare i Moskva, Wien, Kosice, Kiev, Aten, Budapest, Bukarest och Dubai genomfört en serie av teamfrämjande löparevenemang för att främja en hälsosam livsstil och fira att vi nu är Essity.

Syftet med pan-EEMEA-loppet är att främja en hälsosam livsstil och fira att vi nu är Essity. Vi frågade några löpare hur det hade gått när alla loppen var genomförda!

”Det var otroligt att nattetid springa med Team Essity genom Wiens vackra centrum. Vi hade mycket roligt tillsammans och det var en fin möjlighet att mingla med kollegor som vi annars inte brukar arbeta tillsammans med. Låt oss göra det igen 2018!” säger Dora Beregszaszi, kundmarknadsanalytiker, EEMEA.

”Vi i Essity-teamet anlände till mötesplatsen för maratonloppet i Bukarest en vacker söndagsmorgon, omgivna av massor av energi, med färgglada t-shirts och den fantastiska andan hos 10 000 löpare. Vi började loppet med ett gemensamt mål: Att springa så bra vi kunde och att springa som ett TEAM! Fyra av oss fullgjorde de 42 kilometerna tillsammans och en av våra kollegor slog sitt personliga rekord genom att för första gången springa 21 km. Vi är stolta över att representera Essity och vi hade mycket roligt och det hjälpte oss att komma närmare varandra som människor på Essity och inte bara som anställda på Essity. Tack Essity för att ni har gjort denna underbara dag möjlig!” tillägger Alina Parvu, assistent till affärschefen och marknads- och produktsupportchefen. 

”Jag kan knappt beskriva atmosfären under loppet. Jag hade så roligt! När du står vid startlinjen – omgiven av dina kollegor – får du en extra adrenalindos när du vet att de kommer att motivera dig under hela loppet. Det var en väldigt bra erfarenhet att springa tillsammans som ett Essity-team”, avslutar Annamária Taskóné Nagy, kontorist vid utbudstjänster, transportplanering.

På Essity är vi mycket stolta över våra löpares och idrottarnas engagemang för en hälsosam livsstil och teamwork. Fortsätt med det fina arbetet!  Vill du se löparna i aktion? Kolla in alla deras fantastiska insatser i vårt Facebook-album!

Facebook-album