Syftet med pan-EEMEA-loppet är att främja en hälsosam livsstil och fira att vi nu är Essity. Efter att alla loppen var genomförda frågade vi några löpare hur det hade gått.

”Det var fantastiskt att få springa med Team Essity genom Wiens vackra centrum på natten. Vi hade väldigt roligt tillsammans och det var en bra möjlighet att få mingla med kollegor som vi annars inte arbetar tillsammans med. Låt oss göra det igen 2018!” säger Dora Beregszaszi, Customer Marketing Analyst, EEMEA.

”Vi i Essity-teamet kom fram till mötesplatsen för maratonloppet i Bukarest en vacker söndagsmorgon, omgivna av massor av energi, färgglada t-shirts och en fantastisk atmosfär bland 10 000 löpare. Vi började loppet med ett gemensamt mål: Att springa så bra vi kunde och att springa som ett TEAM! Fyra av oss fullgjorde de 42 kilometerna tillsammans och en av våra kollegor slog sitt personliga rekord genom att för första gången springa 21 km. Vi är stolta över att representera Essity och vi hade väldigt roligt vilket hjälpte oss att komma närmare varandra, både som kollegor och människor. Tack Essity för att ni har gjort denna underbara dag möjlig!” tillägger Alina Parvu, assistent till affärschefen och marknads- och produktsupportchefen. 

”Jag kan knappt beskriva atmosfären under loppet. Jag hade så roligt! När du står vid startlinjen – omgiven av dina kollegor – får du en extra adrenalindos när du vet att de kommer att motivera dig under hela loppet. Det var en väldigt bra erfarenhet att springa tillsammans som ett Essity-team”, avslutar Annamária Taskóné Nagy, kontorist vid utbudstjänster, transportplanering.

På Essity är vi väldigt stolta över det engagemang som våra löpare och idrottar visar för en hälsosam livsstil och teamwork. Fortsätt med det fina arbetet!  Vill du se mer av löparna? Kolla in alla deras fantastiska insatser i vårt Facebook-album!