Essity B 263.5 (+1.3 SEK) on 28-Jun-2022 17:29

Ansökan till Essity Ventures

På Essity Ventures samarbetar vi med startupföretag på ett tidigt stadium, under expansionsfasen och hela vägen till storskalig affärsverksamhet. Läs om hur vi samarbetar med startupföretag innan du ansöker. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller problem med ansökningsprocessen. Vänligen notera att vi enbart kan överväga samarbetsförfrågningar som kommer in via vår officiella blankett

Du är:
Vad?
Hur långt har du kommit med din verksamhet?
Ungefär i vilket geografiskt område och i vilken omfattning?
Har du ansökt om medel för ditt startupföretag?
Varför är du intresserad av att arbeta med Essity?
Vilken typ av expertis letar du efter?
Vad?
Din ansökan är relaterad till:
Vänligen fyll i följande fält:
Example: +1 23 456 789
Var hörde du talas om oss?
Namn på tidning eller utgivare
Var
Vänligen bifoga din presentation så att vi kan få en bättre förståelse av problemet du löser, din lösning, värdeförslag, intäktsmodell, marknadsstorlek/möjlighet, go-2-market-strategi, konkurrensfördel, tidsplan, team, finanser, kapitalanskaffning/användning av medel och ägandestruktur. Inkludera gärna ett bildspel där du förklarar hur du vill samarbeta med Essity. Observera att vi inte kan behandla din ansökan om vi inte erhåller relevant information.

Endast PDF, ppt, excel och wordfiler är tillåtna (20 MB)

  Remove files from the list
  • Jag skickar endast in icke-konfidentiell information, jag är 18 år eller äldre och jag bryter inte mot sekretess eller andra skyldigheter mot tredje part genom att skicka in denna ansökan.  
  • Jag har rätt att skicka in min ansökan och den innehåller endast skyddade immateriella rättigheter så som ett beviljat patent, publicerad patentansökan eller designskydd.
  • Jag samtycker till det fullständiga inlämningsavtalet.
  • Jag samtycker till reglerna och villkoren.

  Your idea submission is being processed. Please wait.