We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 233 (-2.5 SEK) on 26-May-2018 17:33

Select region


Global site


Working woman in lab

Essity har möjligheten att möta sociala och miljömässiga behov och förbättra välbefinnandet för miljontals människor. Genom innovation av produkter och affärsmodeller kan utmaningar omvandlas till affärsmöjligheter och ligga till grund för vårt framtida utbud

Mål

  • Vi vill leverera utmärkta, säkra och miljöanpassade lösningar till våra kunder. Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra resurseffektivitet och miljöprestanda med nya innovationsprocesser.

Som vanliga underkläder

Skydd är naturligtvis det första man tänker på om man använder inkontinensprodukter, men varför kompromissa mellan diskretion och utseende? Innovationsteamet för TENA har tagit denna önskan och skapat TENA Lady Pants, den produkt av varumärket TENA som hittills mest liknar helt vanliga underkläder.

TENA Lady Pants är absorberande engångstrosor med en feminin design och bomullskänsla. De ser ut som vanliga underkläder och skyddar mot läckage, lukt och fukt. En tunnare kärna och anatomisk passform kombineras med en bomullskänsla för att ge större komfort och diskretion. Dessutom är den tunnare designen bättre för miljön och minskar miljöpåverkan med 19 %.

Mer om TENA

Nya Tork SmartOne minskar pappersförbrukningen

Tork SmartOne toalettpappersdispensrar är utformade för att användas i miljöer där stränga krav på kostnadskontroll och hygien finns, såsom skolor, sjukhus, arenor, järnvägsstationer och så vidare.

Förbrukningen av toalettpapper kan minskas med upp till 40 % jämfört med traditionella jumborulle-dispensrar. Endast ett ark i taget matas ut, vilket också minskar risken för rörblockeringar

Mer om Tork

Contacts

Susan Iliefski-Janols

Director Sustainability

susan.iliefski-janols@essity.com
Direkt: +46 31 746 0711